Kadınlar Üzerinde Nasıl Çekici Olunur ? İşte Cevabı !
Kadınlara göre çekici erkek değişken olsa da genel olarak onlara çekici gelen bazı erkek özellikleri vardır. Bakalım kadınlara çekici gelen erkek davranışları nelermiş ?

Tutkulu Konuşma Erkeği Çekici Gösterir

Tutkulu Konuşma Erkeği Çekici Gösterir

Kadınlarda ne konuşulduğundan ziyade nasıl konuşulduğu daha önemlidir. Siz siz olun konuşurken olabildiğince konsantrasyonunuzu toplayın ve sadece konuşmaya odaklanın. Kadınlar konuşmaya verdiğiniz değere ve konuşma şeklinize çok fazla takılırlar.

Kadınlar Güzel Kokulardan Etkilenir

Kadınlar Güzel Kokulardan Etkilenir

Kadınlar, erkeklerin kokuları ile baştan çıkabilir. Kadınların erkeklerin kokularına aşık olabileceği de bilimsel araştırmalarca kanıtlanmıştır. Bir kadını etkilemek istiyorsanız görünüşünüz kadar kokunuzda önemli. Parfümünüzü dikkatli seçmekte fayda var.

Düşünceli Erkek Milyonlarca Adım Öndedir

Düşünceli Erkek Milyonlarca Adım Öndedir

İçinizden gelen bir anda sevdiğiniz kişiye mesaj atmanın onda nasıl bir mutluluk uyandırabileceğini biliyor musunuz? Biz cevap verelim, çok mutlu olduğunun garantisini verebiliriz. Hislerinizi sevdiğinizle paylaşmanız gerçekten onu çok mutlu edecektir. Bunların yanı sıra onu düşündüğünüzü gösteren hareketler yada davranışlar sergilerseniz bir kadını kolaylıkla kendinize bağlayabilirsiniz.

Bir Kadına Arkadan Sarılmak Onu Güvende Hissettirir

Bir Kadına Arkadan Sarılmak Onu Güvende Hissettirir

Bir erkeğin, bir kadına arkadan sarılması, kadını çok güvende hissettiren bir harekettir ve bu durumlarda erkeği çok çekici bulur. Kadınlar zaten sarılmayı bu kadar seviyorken , arkadan sarılmak ise onları çok etkiliyor.

Erkeklerde Saç Bakımı Önemli

Erkeklerde Saç Bakımı Önemli

Bakımlı bir erkeğin saçı kadınların gözünden asla kaçmaz. Bakımlı ve düzenli saçlarla kadınların ilgisini çekmeyi başarabilirsiniz.

Bir kadın için yemek yapan erkek, kadının kalbini direk olarak kazanabilir. Kendini değerli hisseden kadın her zaman onu değerli hissettiren erkeğe aşık olur.

Tabi Ki Bakışlar Çok Önemli

Tabi Ki Bakışlar Çok Önemli

Bir erkeğin bakışını yıllar boyunca unutmayan kadınlar olduğunu düşünüyoruz. Erkeğin bakışı bir kadının kalbini kolaylıkla çalabilmektedir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al