Kerimcan Durmaz'a Hapis Cezası
Geçtiğimiz günlerde uçakta çektiği müstehcen fotoğrafı İnstagram'da paylaşan Kerimcan Durmaz, hapis cezasına ve para cezasına çarptırıldı. Mahkemenin verdiği karar ardından Kerimcan Durmaz Hapse mi atılacak? sorularının cevabı mahkeme tarafından açıklandı. Kerimcan Durmaz 10 ay hapis ve 5 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Sosyal medya'da yaptığı paylaşımlarla hayatımıza giren ve 3 milyonu aşkın instagram takipçisine müstehcen paylaşımını yaparak gündeme gelen Kerimcan Durmaz'ın duruşması görüldü ve mahkeme kararıyla 10 ay hapis ve 5 bin lira para cezası almasına karar verildi. 

Kerimcan Durmaz Kaç Ay Yatacak?

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ardından dava açılmıştı. Paylaştığı videoya istinaden yargılama sona erdi ve davada Kerimcan'a 10 ay hapis cezası ve 5 bin lira para cezası kesildi. Duruşma ardından yaptığı açıklamalarda "Hassas bir kişiliğim var ve yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum" dedi. 

Gaziosmanpaşa 16. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşma ardından cezası netleşti. 

Önerilen İçerik:  BluTv'nin Gözdeleri

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al