Kalp Hastaları, Soğuk Suya Dikkat!
Kalp Hastalarının soğuk suya dikkat etmesi gerektiğini belitren cafer abbasoğlu'nun açıklamalarını sizler için derledik. Abbasoğlu soğuk suyun kalp hastaları için her durumda sorun yaratabileceğini belirtti. Soğuk su kalp hastaları için gerçekten sorun yaratır mı ? Detaylar...

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Cafer Abbasoğlu nun yaptığı açıklamalarda tüm kalp hastalarının dikkat etmesi gereken şeyler hakkında kısa bilgiler verildi. Kalp hastalarının soğuk su içmekten şiddetle kaçınması gerektiğini belirten Cafer Abbasoğlu, çok soğuk ya da çok sıcak olan bir sıvının kalbi tekleme ihtimaline doğru götürebileceğini, hızlı ya da çok yavaş atmasına sebep olabileceğini belirtti. Abbasoğluna göre kalp hastaları yalnızca oda sıcaklığındaki suları içmeli. Ayrıca yalnızca içtikleri sular konusunda değil, aynı zamanda duş aldıkları süreç içerisinde kullandıkları suyun da sıcaklığı kalp hastaları için epey önemli. Duş alırken de kalp hastalarının ılık suyu tercih etmesi gerekiyor.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al