Brezilyalı Hakeme Ahlaksız Teklif
Türkiye'de adından sıkça bahsedilen ve genel kitlesi türk toplumundan oluşan Brezilya uyruklu hakem Fernanda Colombo çok aşşağılayıcı ve ahlaksız bir teklife maruz kaldı.

Brezilyalı hakem Fernanda Colombo’nun, yönettiği maç esnasında yapılan müdaheleye göstermek amacıyal arka cebinden kırmızı kart değilde bir mendil çıktığında futbolcuları korkutmuş, bu görüntü sosyal medya aleminin büyük bir dalgası haline gelmişti gündeme oturmuştu.

Futbolseverlerin ilgi alanı haline gelen Colombo, sosyal medya üzerinden  Türkiye kitlesinden çok sayıda mesajlar almıştı.

Güzel hakem bir Türk kullanıcısının kendisine evlilik teklifinde bulunduğunu sosyal medyadan duyurmuştu gülerek kocasına sormuştu.

Bu olay daha kapanmamışken başka bir darbe daha geldi güzel hakem başka bir olayla daha gündeme geldi.

30 yaşındaki Colombo'ya, Brezilya'da eğitimli ve zengin erkeklere hizmet veren bir internet sitesinden vücudunu iki bin dolar karşılığında satmasını teklif eden bir mail geldi.

Bu maili sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Colombo'nun teklifi kabul etmesi halinde yaşları 30 ile 40 arasında değişkenlik gösteren kişilerle öncesinde bir yemek yiyeceği daha sonra da bir yakınlaşma yaşanacağını ve iki bin dolar kazanacağı söylendi.

Aldığı ahlaksız teklif sonrası kendisini çöp gibi hissettiğini söyleyen Fernanda, "Cinsel teklif barındıran bu E-maili bugün aldım. Tüm dünyaya şunu söylemek istiyorum. Her zaman futbol ve gazetecilik gibi sevdiğim meslekleri yapmak istiyorum. Lütfen saygı duyun." dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al