Instagramda Paylaşılan Hikayelere Nasıl Link Verilir?
"İnstagram hesabımda paylaştığım hikayeye link ekleyemiyorum , nasıl link ekleyebilirim ?" Sorusundan yola çıkarak bu içeriğimizde instagram hesabınızda yapmanız gereken düzenlemeler ve link ekleyememenizin sebeplerinden biraz bahsedeceğiz.Bu ve diğer sorunların sebeplerini Biliniyo biliyo ...

İnstagram'ı , Facebook 'un alması ardından hızlı bir yükseliş trendine giren İnstagram sürekli olarak yeni güncellemelerle kullanıcılarına yeni deneyimler sunmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde instaggram'ın onay talebini açması ardından insanların akın akın onay talebinde bulunduğunu da görüyoruz. İnstagram'da yapılan güncellemelerden bir taneside hikayelerde yukarı kaydırma özelliğiydi. Fakat instagram kötüye kullanımların engellenmesi adına bu özelliğin bir hesapta açık olabilmesi için başka özelliklere de sahip olması koşulu getirdi. Peki ya nedir bu koşullar ?

İnstagramda Hikayenize Bağlantılı İçerik Ekleyebilmeniz İçin 2 Seçeneğiniz Var

İnstagram bu özelliğini ilk yayınladığında sadece onaylı hesapların kullanabilmesine olanak sağlıyordu. Tekrar yaptığı bir güncellemede ise onaylı hesaplarda ve 10.000 takipçi sınırını aşan hesapların kullanabilmesine olanak sağladı. İnstagram yaptığı güncelleme ardından hikayelerinde yukarı kaydırma özeliğini kullanabilmek için 2 şarttan birini yerine getirmesinin yeterli olacağını söyledi.

Yani şuan hikayelerinizde yukarı kaydırma özelliği ile paylaşımınıza link eklemek isterseniz 

1-) Hesabınızın Doğrulanmış Hesap Olması Gerekir.

2-) Takipçi Sayınızın 10.000 Üzerinde Olması Gerekir.

Şartları Sağlıyorsam Nasıl İnstagram'da Hikayede Link Ekleyebilrim?

Yukarıdaki koşullardan herhangi birini sağlamış olan bir kullanıcı Instagram Uygulaması üzerinden Hikâye Oluşturma sayfasına giriş yaptığında üst kısımda bir Zincir İşareti görecektir. Bu işaret Link Ekleme Özelliğini temsil etmektedir.

Yukarıda ki fotoğrafta gördüğünüz işaretli simgeye tıklayarak Link – Bağlantı Ekleme Menüsünü açabilirsiniz. Bu kısma gireceğiniz URL Adresi kullanıcının ekranı yukarı kaydırdığı zaman ulaşabileceği url adresi olacaktır. Bu URL Adresini de açılan bölüme ekleyerek ve ardından paylaşımı yaparak hikayenizde link paylaşımını yapmış olacaksınız.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al