İngiltere’nin ‘Altın Kızı’nın Ölümü!
Genç sporcu Ellie Shoutter’ın aniden hayatını kaybettiği belirtildi.

2017’de Erzurum’da düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde İngiltere’yi temsil ederek bronz madalya kazanan ve böylece ülkeye tarihinde ilk kez bu alanda madalya kazandıran genç sporcu Ellie Shoutter’ın aniden hayatını kaybettiği belirtildi. Bu ayın başında Shoutter’ın Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenecek olan 2022 Kış Olimpiyatları’da İngiltere’yi kıdemli snowboard takımında temsil edeceği açıklanmıştı.

POPÜLER BİR ÜYEYDİ: İngiltere Olimpiyat Komitesi Başkanı Hugh Robertson’un, genç kızın yurt dışında olimpiyatlara hazırlandığı ancak öldüğü zaman İngiltere’de bulunduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı: “Ellie, takımın sevilen ve inanılmaz derecede popüler bir üyesiydi. Bu üzücü zamanda dualarımız onun ailesi ve arkadaşlarıyla.”

ÖLÜM SEBEBİ BELLİ DEĞİL: Shoutter’ın ölüm sebebiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, genç kızın doğum gününde aniden hayatını kaybetmesinin ardında intihar olabileceği düşünülüyor.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al