İngiltere'de Konut Satışları Yavaşladı
Nisan ayında konut satışındaki artışın ardından konut satışları yavaşladı. İngiltere'de konut satışları nasıl? İngiltere'de konuta yatırım yapılır mı? İngiltere'de konut satışları

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS)'nin paylaştığı verilere göre İngiltere'de konut fiyatları ortalama yüzde 1.4 artmıştı. Yıllık bazda 1.6'lık bir artış kaydeden konut sektörü bütün ilgiyi üzerine çekmeye başlamıştı.

İngiltere'de Konut Satışlarında Yavaşlamalar Başladı

İngiltere'de son üç yıldır konut fiyatlarındaki satışlar önemli oranda yavaşladı.Başkent Londra'da ise nisan ayı içerisinde yıllık bazda yüzde 1.2lik düşüş gösterdi. Lontra'da bir ay öncesinde ise yıllık bazda 2.5lik düşüş olmuştu.

İngiltere'de son üç yıldır konut fiyatlarındaki  Ülkede son üç yıldır, konut fiyatlarındaki artış hızında düzenli bir yavaşlama dikkati çekiyor.

İngiltere’nin başkenti Londra’da ise nisan ayında konut fiyatları, yıllık bazda yüzde 1,2 düşüş gösterdi. Londra’da bir önceki ayda da konut fiyatları yıllık bazda yüzde 2,5 daralmıştı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al