Hollywood'un Film Yıldızı, Sevgilisini Vahşice Öldürüp Parçalara Ayırdı
İki kişinin yardımı ile erkek arkadaşı Raul Guillen'i, silahla kafasına sıkıp öldürdükten sonra cesedi parçalayıp Florida'da bir mezarlığa attı.

Florida'da Bulunan Mezarlığa Attı

23 yaşındaki Amerikalı yetişkin cinsel içerikli  film yıldızı Lauren Wambles, iki kişinin yardımı ile 51 yaşındak erkek arkadaşı Raul Guillen'i, önce silahıyla öldürüp daha sonra vahşice  parçalara ayırıp Florida'da bulunan bir mezarlığa attı.

Raul'u ailesinin bir haftadır kendisinden haber alamadığını polise söyleyince polis ceset arama köpekleri ile Raul'u aramaya başladı. Raul'un çürümeye başlayan cesedi köpekler tarafından mezarlıkta bulundu.

Polis, Lauren'in Raul ile para ve uyuşturucu meselesi yüzünden tartıştıktan sonra iki arkadaşının yardımıyla Raul'u öldürüp cesedini mezara attıklarını söyledi. 2018 yılından bu yana işlediği suçlardan dolayı altı kez polis tarafından gözaltına alınan Lauren tutuklandı.

En son 4 Temmuz günü görülen Raul'un kızı, babasının boşanmış olduğu annesinden para istediğini ve annesine başının belada olduğunu söylediğini belirtti.

Polis Lauren'e yardım eden diğer iki kişinin evinde yaptığı aramada cinayette kullanılan aletleri buldu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al