Herkes Onu Konuşuyor! İşte Türkiye'nin Messi'si Emre Mor!
Oynadığı futbolla kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan Emre Mor İngiliz basınının manşetlerini süsledi. Ülkemizin gururu Emre Mor'un gördüğü bu ilgi bu sefer oynadığı futboldan dolayı değildi...

Bir dönem geleceğin yıldız futbolcusu olarak dilden dile dolaşan Emre Mor'un düşüş yakalaması İngiliz basınında büyük puntolarla yer aldı. İngiliz basını Türk yıldızı manşetlerine taşırken bu kez futbolu konuşulmadı...Genç oyuncu için, "Emre Mor'un zerafetten düşüşü... gibi başlıklar atıldı.

Tüm genç oyuncular için bir uyarı, bir örnek niteliğinde" benzetmesi yapan Ada medyası, Emre'nin daha iki yıl önce Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımında oynarken "Türk Messi" olarak anıldığını hatırlattı ve doğal yeteneği ile Avrupa'nın en potansiyelli ismi olduğu belirtildi.Türk Milli Takımı ve Borussia Dortmund dönemleri de anlatılan 21 yaşındaki Emre'nin Almanya'da Thomas Tuchel'in sabrını tükettiği ve milli takımdan da kesildiği vurgulandı.

Emre Mor, Celta Vigo'da üç kez kadro dışı kaldı. İki kez Unzue'nin kadro dışı bıraktığı oyuncuyu, bir kez de Antonio Mohamed cezalandırdı. Emre Mor'un kadro dışı kalma sebeplerini Unzue, antrenmana geç kalma, takım arkadaşlarına saygısızlık ve disiplinsizlik olarak açıklamıştı. Bu durumların Emre Mor'un disiplinsizliğini gösterdiğini ve takım sporunda da görev alamayacağına yol açacağını gösteriyor açıklamalarıyla karşı karşıya kalmasına neden oldu.

Son kadro dışı cezasıyla yine herkes Emre Mor'u konuşurken, Türk yıldız yeşil sahadalardaki hünerleriyle değil özel yaşantısındaki çalkantılarla ve hızlı düşüşüyle gündem oldu. Bu durum kariyerinin hızlı bir bitişe mi sebep olup olmadığı sorularına neden oldu.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al