Uzmanlardan 2 Eylül 2019 Günlük Burç Yorumları
Uzmanlar tarafından yapılan burç yorumlarımız ile 2 Eylül 2019 günlük burç yorumlarını paylaşıyoruz. 2019 yılı burç yorumlarını Biliniyo'dan takip edebilirsiniz. 2 eylül günlük burç yorumları Biliniyo'da...

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; bugün kariyerindeki veya ikili ilişkindeki pürüzleri düzeltmek için gönülsüz olsan da üzerine yüklenen birtakım misyonlar uzun vadede işine yarayabilir. Ortak çalıştığın arkadaşlarının sorunlarıyla vaktini geçirebilirsin. Haklı olduğunu bildiğin konularda özverili ve sakin kalmalısın.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; bugün hareketli, iletişim ağında oldukça zengin olabilir. Ancak duygularını paylaşırken dikkatli olmayı ve çevrenin seni etkilememesi gerektiğini unutmamalısın. Günlük rutinlerini hallederken işleri daha renkli hale getirmeye çalışabilirsin. Sağlık konusunda bedenini zorlayabilecek hareketlerden sakınmalısın.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; bugün aşk hayatında öfke kontrolünü sağlaman gerekebilir. Genel sebebi genellikle dış etkenler olabilecek ciddi tartışmalar olabilir; yakın çevrende olup bitenler ve eylemler, başkalarının hayatı sizin aranızda mesele haline gelebilir. Akıllı ve mantıklı davranmalı, duygularına yenik düşmemelisin.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün gerek işbirliklerinde, gerekse ailevi konularda takım ruhuyla çalışman; fırsat ve başarı getirebilir. Ancak dolduruşa gelmen ve duygularına yenik düşmen de olası. Mümkün olduğunca dengede kalmaya çalışıp, yüksek sesli ortamlardan uzak durmalı; hakkını da savunmalısın.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; bugün sabah saatlerinde sıkıntılarını üzerinden atmanda kardeşlerinin ve yakın çevrenin desteğini arkanda hissedebilirsin. Öğleden sonra pasif ve engellenmiş hissetsen de sonrasında kendini toparlayıp keyif alabileceğin aktivitelerde bulunabilirsin. Duygusal paylaşımlar kendini iyi hissetmene yardımcı olacaktır.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; bugün iş hayatında detaycılığı elden bırakmaman gereken bir gün. Ekonomik anlamda gecikmeler, aleyhinde gelişmelerle karşılaşman mümkün. Uzun zamandır sana yapılan haksızlıkların ne denkli büyük olduğunu fark edip gerekli müdahaleleri yaparak çok daha fazla zarar görmenin önüne geçebilirsin.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; bugün kişisel isteklerin ve güçlü iletişimin birleşebilir, iyi bir ilişki kurabilir ve enerjini kendi isteklerine harcayabilirsin. Aktif yönlerin ortaya çıkabilir, planladığın işleri bir an önce yaşama geçirmek isteyebilirsin. Güçlü birliktelikler sağlamayı planlayabilir, düşlerini gerçekleştirmek için uzun vadeli hazırlıklar yapabilirsin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; sosyal ilişkilerinin yoğun olduğu günlerden sonra bugün; derin duygular içinde olabilirsin. Bireysel ilişkilerindeki alınganlıkları kafaya takabilir ve her kelimenin altında anlam aramaya başlayabilirsin. Yolunda gitmeyen işlerine kısa sürelide olsa meydan okuyabilirsin,  sinir sistemine özen göstermende yarar var.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; bu aralar karşılaştığın fırsatları farklı açıdan değerlendirip, dönüşüm enerjisine açık olursan; hayallerine ve isteklerine birer adım daha yaklaşman mümkün. Yenilikçi ve realist olarak dostlarının da desteğini alabilirsin.   Öte yandan samimi duygularla yaklaşan dostlarına,  haklılığına inandığın konularda aşırı baskıcı olabilirsin.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün yeni girişimler yapmak isteyebilir, fırsatları değerlendirmeye alabilir ve kendine yeni iş ve kariyer kapılar açmaya çalışabilirsin. Ancak gün içinde planlarındaki değişime direnç gösterebilir, istediğin verimi alamamak canını sıkabilir. Gereğinden fazla talepkâr olman; sadece işlerini uzatmaya yarayabilir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; yeni bir girişim için yabancı sermayeli ticaret şirketleriyle görüşmeler yapabilir ve sonuçlarını değerlendirmeye alabilirsin. Hızlı tempon ve iletişim trafiğin; seni stresli ve gergin tutabilir, kontrolsüz ve dengesiz yapabilir.  Zaaflarını tespit etmen için günün enerjisini kullanabilir, işine yaracak sonuçlar edinebilirsin.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; nitelikli kişileri elinle koymuş gibi bulabilir ve görüştüğün insanların farklı yönlerini keşfedebileceğin bir gün olabilir.  Öğleden sonra karşındaki insanlara karşı uyum ve tölere sınırın daralabilir. Finansal kökenli hedeflerinde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Güç ve iş birliktelikleri zor meselelerini çözüme ulaştırabilir.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al