"H1Z1" Ücretsiz Oldu !
Popülaritesi çok çok yüksek olan hayatta kalma oyunu H1Z1, bugünden itibaren ücretsiz. H1Z1 güncellemenin ardından çok daha fazla kullanıcıya sahip olarak e-spor pazarında güçlü bir yer edinmeyi hedefliyor.

Popüler hayatta kalma oyunu H1Z1, erken erişimin ardından free-to-play (oynaması ücretsiz) olarak oyunseverlere sunuldu. 3 yıllık erken erişim sürecinin ardından, 28 Şubat tarihinde 31 TL'den satışa sunulmuştu. Auto Royale adlı araç moduyla beraber satışa sunulan H1Z1, bugünden itibaren ücretsiz olarak oynanabilir olacak. Ayrıca oyunu ücretli olarak alan kullanıcılara oyun içi eşyalar hediye edilecekken, kullanıcılar Steam'in iade politikası gereği ödediği ücreti geri alabilecek. 

Oyunun oynaması ücretsiz konseptine geçmeden önceki kullanıcı sayısı 7.000 seviyelerindeydi. Bu güncellemeyle beraber daha'da artacak olan sayı, geçtiğimiz Temmuz ayında 150.000'e kadar çıkmıştı. Rakibi PUPG 1 milyondan fazla oyuncu sayısına göre çok geride kalan H1Z1, bu güncellemeyle oyuncu sayısını çok daha yukarılara taşımayı hedefliyor. 

H1Z1'in oyun için satın alımları oyunun oynanışına hiçbir etki etmemekle birlikte, sadece kozmetik amaçlı satın alımlar gerçekleştiriliyor. Bu konuda takdir ettiğimiz H1Z1, oyunu daha önceden satın alanlara ise "teşekkür paketi" hediye edecek. Teşekkür paketinin içeriği ise şu şekilde:

Ücretsiz olmasının ardından e-spor piyasasında da güçlü bir yer edinmek isteyen H1Z1, Pro League adında yeni bir e-spor ligini ortaya çıkardı. Cloud9, CLG, TSM, Echo Fox gibi 15 farklı takımın yer alacağı ligin ilk karşılaşması 21 Nisan'da Las Vegas'ta gerçekleştirilecek. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al