Güzel Sporcu Önce Eşiyle Soyundu, Sonra Banyoda Anlarını Paylaştı
Korona virüs nedeniyle karantinaya giren ve eşiyle çıplak olarak antrenmanlar yaparken fotoğraflarını paylaşan UFC dövüşçüsü Paige VanZant, paylaşımlarına devam ediyor. Güzel sporcu eşiyle soyunup banyoya girdiği anları sosyal medya hesabında paylaştı.

UFC dövüşçüsü Paige Vanzant ile kocasının spor yaparken çıplak olarak çektikleri videoyu paylaşması ardından takipçi sayısı hızla artmaya başlamıştı.  26 yaşındaki Amerikalı dövüşçü Vanzant'ın eşiyle çıplak olarak yeni paylaşımları tekrar gündeme girmesine neden oldu. 

Geçen hafta ringlere geri dönmek için sabırsızlandığını açıklayan 26 yaşındaki Amerika'lı UFC dövüşçüsü Paige VanZant, kocası ile banyo yapmadan spor yaptığı ve soyunarak banyoya girdikleri anların videosunu Instagram'da paylaştı.

Yaptığı paylaşım ardından takipçileriyle bu seferde duşa girdikten sonra paylaşım yaptı. Eşiyle birlikte banyodayken yaptığı paylaşım takipçileri tarafından çok eleştirildi.

Paige Vanzant'ın banyoda yaptığı paylaşımlarda düzenlemeler yaparak paylaşım yaptığını söyledi. Kocasının çıplak görünmemesi için paylaşımlarda oynamalar yaptığını açıkladı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al