Google' dan Efsane Ürün! 40 Dilde Çeviri Yapabiliyor!
Google' ın yeni ürünü olan Pixel Buds , yakında ön satışa sürülecek.

Google, son çıkardığı akıllı telefonu Pixel 2 ile birlikte tanıtımını yaptığı, adeta oyunun kurallarını değiştirecek olan kulaklık Pixel Buds için yakın zamanda ön sipariş alımlarına başlayacağını bildirdi. Henüz ön siparişe çıkmamış olan kulaklığın şimdiden bir çok alıcısı ise sıraya geçmiş durumda.

İnsanlar arasında kurulması en zorlayıcı şeyler arasında gelen iletişim, dil bilgisi kabiliyeti gerektiren bir mevzu. Yıllardır bilim kurgu filmlerinde izlenilen dil bilmeden iletişim kurmak, resmen teknoloji ile bir araya gelerek gerçekleşiyor. Google’ın geliştirdiği kablosuz kulaklık Pixel Buds, 40 adet dili anlık olarak tercüme edebilme özelliğine sahip.

Fiyatı Tam Olarak 159 Dolar!

Pixel Buds kulaklığına sahip olmak isteyen kullanıcıların resmi site üzerinden kayıt yaptırarak ön siparişe çıktığı tarihte haberdar olması sağlanabiliyor. Bu işlemden sonra kullanıcılar önümüzde ki bir aylık süreç içerisinde Google’ın gönderdiği e-posta ile bu kulaklığı toplam 159 dolara alabilecekler.

Kulaklığı taktıktan sonra, kullanıcıların sadece bir dokunuşuyla karşısında ki insanın söylediği kelimelerin çevrilebilecek olması ve aynı şekilde sizin söylediğiniz kelimelerin Pixel 2 telefonunuz ile karşı tarafa iletilecek olması şimdiden bir çok kişinin oldukça ilgisini çekmiş durumda.  Buradan resmi siteye giderek kayıt olabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al