Galatasaray - Porto Maçı Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak, Maç Saat Kaçta ,Maç Hangi Kanalda?
Galatasaray Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta maçında Portekiz'in Porto takımını konuk edecek. Sarı Kırmızılı temsilcimiz ilk maçta portonun evinde 1-0 malup olmuştu. Türk telekom arenada bu 1-0lık malubiyetin intikamını almak ve Uefa Avrupa Liginde yoluna emin adımlarla ilerlemek için mücadele edecke.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son hafta maçında Portekiz temsilcisi Porto’yla karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi’nde üst tura çıkma şansı bulunmayan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edebilmek için sahaya çıkacak. İki takım arasında Portekiz’de oynanan ilk müsabakayı Porto 1-0 kazanmıştı. Galatasaraytaraftarı önünde Porto'yu mağlup ederek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyor.

Galatasaray - Porto Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak ve Saat Kaçta Yayınlanacak ?

Türk Telekom Stadı’nda saat 20.55’te başlayacak maçı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

İki Takımın Da İlk 11'leri

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Ozan, Nagatomo, Fernando, Donk, Ndiaye, Feghouli, Rodrigues, Eren

Yedekler: İsmail Çipe, Ahmet Çalık, Linnes, Ömer Bayram, Selçuk İnan, Onyekuru, Muğdat Çelik

Porto: Casillas, Maxi, Felipe, Diogo Leite, Alex Telles, Danilo, Sérgio Oliveira, Herrera, Hernâni, Marega, Adrián López

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al