Fenomen Gelin Adayı Hapse Girdi
Gelinim Olur Musun programıyla tanınan fenomen Sinem Umaş, tehdit ve hakaret suçlamalarıyla 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırıldı.

Gelin adayı olarak ünlenen Sinem Umaş hapse girdi. Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği'nin Başkanı Elçin Yasin Yılmaz, Sinem Umaş'ı tehdit ve hakaret suçlarından şikayet etmişti. Sinem Umaş hakkında uzaklaştırma ve 3 gün zorlama hapsi kararı çıkarıldı. Umaş, teslim oldu.

Gelinim Olur Musun programının gözde gelin adaylarından Sinem Umaş bu karara tepki gösterdi. Elçin Yasin Yılmaz, tehdit ve hakaret gerekçesiyle iki ay tedbir kararı aldırdı. Kararı ihlal etmesi üzerine Sinem Umaş'a 3 gün zorlama hapsi verildi. Sinem Umaş, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak cezasını çekmek için teslim olduğunu duyurdu.

Paylaşımında  "Bu video yayınlandıysa ben emniyete teslim olmuşumdur" diyen Umaş, gözyaşları içerisinde videoyu sonlandırdı. Kendisinin 1,5 yıldır tehdite maruz kaldığını ve evinin drone ile dikizlendiğini de belirtti. Videoyu "adalet istiyorum" notuyla paylaştı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al