En İyi Tüp Mide Ameliyatı Nerede Ve Nasıl Yapılır?
Obezite cerrahisinde sıkça kullanılan obezite ameliyatı nedir ? Obezite ameliyatı nasıl yapılır obezite ameliyatı yapan doktorlar ve ameliyatı nasıl yapıyorlar ? Tüp mide hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir biliyor muydunuz ? Sizler için tüp mide ameliyatının en iyilerinden Osman Yıldırım'ı ve tüp mide ameliyatının detaylarını araştırdık.

Tüp mide ameliyatı yapan doktorlar ve ameliyat hakkında bir araştırma yaptık. Önemli bilgileri , detaylarını ve bilmeniz gerekenleri sizlere ileteceğiz. Sizde tüp mide ameliyatının önemli bir ameliyat olduğunu ve yanlış seçimlerde büyük sonuçlarla karşılaşabileceğinizi kesinlikle unutmayın. Ameliyat olacağınız hastane , tüp mide ameliyatı olacağınız doktor ve teçhizat gerçekten sağlığınız açısından büyük önem arz ediyor. 

Tüp Mide Ameliyatında Neler Yapılır ?

Tüp mide ameliyatında hastanın midesinin üst kısmı kesilerek 20-50 cc lik kendisine küçük bir mide oluşturulur, ancak alt tarafta kalan mide kısmı çıkarılmaz. Daha sonra ince barsağın başlangıç kısmından 50-100 cm lik kısmı kesilerek ayrılır. İnce barsağın bu ilk kısmı devre dışı bırakılarak, oluşturulan küçük mide ile ince barsağın alt tarafta kalan kısmı arasında bir bağlantı yapılır. Bu bağlantının 150-200 cm uzağından devre dışı bırakılan başlangıç ince barsak arasında bir bağlantı yapılır.

Ameliyatta midenin küçülmesi ardından yemek yerken doygunluk hissine ulaşırsınız ve bu sayede de kilo vermeye başlarsınız.Bunun yanı sıra midede ki emilim de azaldığı için extra bir şekilde kilo vermeye başlarsınız. Tüp mide meliyatında pankreas sistemi ve ince barsağın başlangıcının devre dışı kalması sebebiyle Tip 2 DM’li şeker hastalarının da  iyileşmesine destek olmaktadır.

Tüp Mide Ameliyatında Ne Oluyor ?

Tüp Mide Ameliyatında Ne Oluyor ?

Tüp Mide Ameliyatı Olanların Yaşadığı Sorunlar Nelerdir?

Öncelikle Tüp Mide Ameliyatı gibi tüm ameliyatlarda insanlar üzerinde bazı olumsuz etkiler ve düzen altına alınması gereken bazı durumlar olabilmektedir.Tüp mide ameliyatı ardından başta demir ve kalsiyum olmak üzere vücutta bazı vitamin ve mineralde eksiklikler yaşanabilmektedir. Bu nedenle düzenli olarak vitamin takviyeleri almaları gerekmektedir. Bunların yanı sıra ameliyat için uygun olmayan hastalerın ameliyat olması oldukça risklidir.

Herkes Tüp Mide Ameliyatı Olabilir Mi ?

Tüp mide ameliyatı olmak için öncelikle doktorunuzun gerekli tetkikleri yapması gerekmektedir. Ankara'da Obezite ve Genel Cerrahi Uzmanı olan Osman Yıldırım bu konuda en yüksek oranlarda ki başarısı ile kendisinden sıkça söz ettiriyor. Kendisinin hastalarıyla diyalogları ve ameliyat sonrası muayeneleri ile bir çok yerde olumlu yorumlarla anıldığı görülmekte. Sizde Osman Yıldırım'ın iletişim bilgilerinden kendisine ulaşarak Tüp Mide Ameliyatı konusunda bilgiler alabilirsiniz.

Tüp Mide Ameliyatı Nerede Ve Kime Yaptırılır ?

Bizim araştırmalarımıza ve önerilerimize göre tüp mide ameliyatı konusunda uzmanlık edinmiş en iyi obezite cerrahı ,yüksek orandaki hasta memnuniyeti ile Doç.Dr. Osman Yıldırım'dır. Kendisinin iletişim bilgilerinide yazımızda sizlerle paylaşacağız. Tüp mide ameliyatı yaptırmak için kendisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgiye kendisi aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

 

Adres: Tunalı Hilmi Cad. Park Apt. No: 114/44
(Mado ve Ceviz in bulunduğu bina)
06680 Çankaya ANKARA

Telefon : +90-312-466 77 71
Mobil : +90-538-315 20 89
Fax : +90-312-466 77 72
Email : oyildirim61@yahoo.com

Tüp Mide Ameliyatı Esnasından Görüntüler

Tüp Mide Ameliyatı Esnasından Görüntüler

Obezite Ameliyatı Sonrasında Verilen Kilo

Obezite Ameliyatı Sonrasında Verilen Kilo

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al