Elon Musk'dan Çılgın Proje ''Neuralink''
Elon Musk icatları hiç durmadan devam ediyor. Geçtiğimiz zamanlarda uzaya SpaceX şirketinden Falcon Heavy isimli roketini göndermişti. İcatlarına sağlık açısından belki de çığır açacak nörolojik sorunlar ve omirilik yaralanmalarını önleyecek bir icat NeuraLink şirketi altında gerçeleşecek.

Elon Musk insanlık için icatlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz zamanlarda SpaceX şirketinin ürettiği Falcon Heavy isimli roketini uzaya göndermişti. Hiç şaşırmaksızın başarısını da elde etmişti. İcatlarına şimdi insan sağlığı açısından yenisini ekledi.

 Elon Musk geçtiğimiz günlerde  ''NeuraLink'' şirketi içindeki çalışmanın insan beynini bilgisayar ara yüzlerine bağlayacak teknolojiler üzerinde çalıştığını belirtmişti.

Musk, " Neuralink, insan ve bilgisayar arasında bağlantı kuracak nörolojik sorunları ve omurga yaralanmalarını çözecek." sözleri icatı hakkında bilgi edinmemizi sağladı.

Lokal anestezi ile kulak arkasına yerleştirilen cihaz ile kullanıcı internete bağlanıp her türlü elektronik aleti beyin sinyalleri ile kontrol edebilecek.

Neuralink, Nöroteknolojiye Çığır Açan Bir Bakış Açısı Olarak Görünürlük Kazandı

Neuralink, ileri teknoloji nöroloji uygulamalarında gelecekteki yeniliklerin olasılığını araştırmak için nöroteknolojiyi kullanan bir Amerikan şirketi. Elon Musk tarafından desteklenen neuralink, genel olarak nöroteknolojiye çığır açan bir bakış açısı olarak görünürlük kazandı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al