Ekrem İmamoğlu'nun İsmail Küçükkaya İle Görüşmelerinde Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı
İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde tarihi İstanbul Programı öncesinde yapılan görüşmeye ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu ile İsmailküçükkaya'nın görüşmelerinin görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. İsmail küçükkaya ile ne görüşüldü? Ekrem İmamoğlu ile İsmailküçükkaya neden buluştu? sorularının içerikleri Biliniyo'da...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi'nin tekrarlanması ardından her iki adayda çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde yapılan programdan önce İsmail Küçükkaya'nın ve Ekrem İmamoğlu'nun bir otelde görüşmesi kamuoyunda büyük ses getirdi. İlk önce daha önce görüşmedik açıklamaları yapan ikili ardından ise bir kaç dakika görüştüğünü açıklamıştı. Kamera kayıtlarının basınla paylaşılması ardından daha uzun süre görüşme yapıldığı ortaya çıktı.

Küçükkaya, İmamoğlu ile oteldeki odada görüştüğünü, Yıldırım’la ise telefonla konuştuğunu açıklamıştı. İmamoğlu ise dün akşam TRT Haber’de katıldığı programda danışmanlarının da olduğu odada toplam görüşmenin 15-20 dakika sürdüğünü, kendisinin ise Küçükkaya ile 2-3 dakika konuştuğunu söyledi. Küçükkaya ve İmamoğlu görüşmesiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Saat 12.13'te lobiden giriş yaparak asansörle 17. kata çıktı

Sabah’ın yayınladığı videoaya göre 13 Haziran Perşembe günü CHP adayının bir konferans verdiği Taksim'deki otele moderatör İsmail Küçükkaya geldi. Küçükkaya saat 12.13'te lobiden giriş yaparak, asansörle 17. kata çıktı. Saat 12.14'te de bu katta, İmamoğlu'nun kullandığı odaya giriş yaptı. İmamoğlu ise saat 13.09'da Küçükkaya'nın kendisini beklediği odaya geldi. Küçükkaya odadan saat 13.55'te ayrıldı.

İsmail Küçükkaya Otele Dava Açacak

İsmail Küçükkaya, görüntü kayıtlarını paylaşan otele dava açacağını açıkladı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al