Quaresma Transfer Durumu Belli Oldu İşte Quaresma'nın Yeni Transferi
Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma sorununun düğümü yavaş yavaş çözüme ulaşıldı. 35 yaşındaki yıldız, İbrahimovic'in de bir aralar ter döktüğü MLS ekibi Los Angeles Galaxy'ye gidiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın gelecek sezon kadrosunda yer vermek istemediği Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takıma veda etme hazırlığında. Beşiktaş'ta hali hazırda 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen yönetimle de sorunlar yaşayan 35 yaşındaki Portekizli yıldızın ayrılık kararı aldığı ve Amerika'ya yelken açacağı belirtildi. Quaresma'nın, kendisini çok isteyen MLS ekibi Los Angeles Galaxy'nin teklifini kabul ettiği öğrenildi. Portekiz'in A Bola Gazetesi de bu flörtü doğruladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Ormanla Tartışmıştı

Gazete, Portekizli futbolcunun ABD takımına giderek İbrahimovic ile takım arkadaşı olacağını yazdı. Q7, alacakları ödenmediği için geçen ay Beşiktaş'ı FIFA'ya şikâyet etmiş, Başkan Fikret Orman'ın da "Parasını verin gönderin" restini çektiği iddia edilmişti. Ricardo Quaresma da Instagram hesabından, "Eğer beni istemiyorlarsa bir toplantı yapmaları yeter" mesajını gönderip tatilin yolunu tutmuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al