Didem Yüce Kimdir?
Yazdığı yazılarla takipçileriyle arasında bir bağ kuran ve sosyal medya sitelerinin aktif ismi Didem Yüce'nin kim olduğu hakkında biraz araştırma yaptık ve Didem Yüce'nin kim olduğunu sizler için derledik...

Didem Yüce 7 Şubat 1971 İstanbul’da doğdu. Özel Eseniş Koleji Edebiyat Bölümünden mezun olduktan sonra, 2 yıl Kanada Halifax’da yaşamış, ardından Turizm ve Otelcilik okumak için Türkiye’ye döndü. Okul sonrası bir süre turizm sektöründe çalıştıktan sonra bir yazılım şirketinde sistem analisti olarak çalışmış 1993 yılında Tofaş Oto Ticaret Genel Müdürlüğünde profesyonel iş hayatına başladı. On üç yıl burada müşteri ilişkileri, finans ve satış sonrası departmanlarında çalışmış şirketin Fiat Oto’yla birleşmesiyle üç farklı İtalyan direktöre yönetici asistanlığı yapmıştır. Bu süreçte iş hayatıyla birlikte; uzaktan eğitim veren bir Amerikan Üniversitesi olan Newport University işletme ve davranış bilimleri bölümünden mezun oldu.

On üç yıllık Tofaş – Fiat ‘da süren iş hayatına 2006 yılında Cisco’ya geçerek son verdi. Bir buçuk yıl Cisco’da çalışarak evlenip anne olmasıyla kurumsal hayata olan bağını koparmış oldu. Evli ve iki erkek çocuğu annesi olan Didem Yüce şuan internet sitelerinde amatör yazarlık yapıyor.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al