Defne Samyeli Gençlik Sırları
Yazın bitmesine sayılı günler kala 48 yaşındaki Defne Samyeli bikinili fotoğrafları ile sosyal medyayı kasıp kavurmuştu.İşte o güzel fiziğinin ve güzelliğinin altında yatan sebepler..

Güzel fiziğini bikinili fotoğraflarıyla ön plana çıkaran Defne Samyeli instagram akıştı hayran kitlesi tarafından oldukça beğenilmişti. Zamanında spikerlik yapan Samyeli'nin bu güzelliğinin ve kusursuz fiziğinin altında yatan sebeplerden birisi de  haftanın 5 günü tekvando ve Muay Thai yapıyor olması.Haftanın bir günü karabuğday diyeti yapıyor. Maydanoz ve dereotunu sofrasından eksik etmiyor.

Güzelliği için yüzüne avokado, Türk kahvesi ve bal karışımından elde ettiği bir maskeyi uyguluyor. Zeytinyağı ile toz şekeri karıştırıp ellerine, dirseklerine sürüyor. Saçlarına susam yağı ile bakım yapıyor.

 Samyeli günlük rutinini ise şöyle açıklamıştı; "Geç yatar, geç kalkarım. Uyanınca ılık, sirkeli su içerim. Susam yağıyla vücudumu fırçalar, 15 dakika egzersiz yaparım."

Vücudu için ise “Vücuduma sevgi ve saygıyla yaklaşıyorum, karşılığını da alıyorum. Ruhumdan ve bedenimden en mutlu olduğum dönemi yaşıyorum” diyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al