Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Sosyal Medya Üzerinden Pekmezli Aşure Tarifi Verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, kişisel Twitter hesabında mutfakta çekilen fotoğraflarını paylaştı.

https://twitter.com/EmineErdogan/status/1299624712608382976

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, kişisel Twitter hesabında mutfakta çekilen fotoğraflarını paylaştı. “Aşureye vazgeçilmez tadı katan, reçetesinde gizli sevgi , birlik ve hoşgörü malzemesidir” diyen Erdoğan, devamında aşurenin tarifini verdi ve şunları kaydetti:

“Aşure Günü’nün, taşıdığı güzide anlamlarla, tüm İslam alemine ve insanlık ailesine barış ve huzur getirmesini diliyorum. Allah tuttuğumuz Muharrem oruçlarını kabul buyursun. Karbela’nın kalplerimizde hiç dinmeyecek acısı, sevgi ve kardeşlikle birbirimize tutunmanın önemini bizlere bir kez daha hatırlatsın.​Tarifini paylaştığım aşure, herkesin çok iyi bildiği, yüzyıllardır mutfaklarımızda pişirilen geleneksel bir reçete. Aşure paylaşmaktır, komşularımıza ulaştırmayı unutmayalım. Yurdumuzun dört bir yanından sofralarımıza ulaşan yerel ürünlerle hazırladığım aşurede şeker kullanmadık. Onun yerine kuru meyveler ve biraz da üzüm pekmeziyle tatlandırdık. Bu lezzetli, sağlıklı tarifin, sofralarımıza neşe getirmesini diliyorum.”

https://twitter.com/EmineErdogan/status/1299624033365954560

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al