Smetri Mimarlık Yöneticilerinden Süleyman Çağrı Erdoğan Dolandırdı Mı?
Smetri Mimarlik yetkilileri olarak bilinen Süleyman Çağrı Erdoğan ve kardeşi Talha Erdoğan, borç aldığı Buğra Gülcan'ı dolandırdığı iddaa edildi.

Buğra Gülcan, Smetri mimarlık adı altında mimarlık hizmetleri veren Süleyman Çağrı Erdoğan'ın kendisinden aldığı 1800 Tl borcu aylardır borcunu ödemedini belirtti. Kendisiyle ve sonradan borcu üstlenen kardeşiyle Whatsapp aracılığıyla bir çok kez görüştüğünü buna rağmen borcunu aylardır ödemediğini ifade etti.Buğra, "Kendisinin bir kişi tarafından şikayet edildiğini bütün parasına el konulduğunu söyleyerek borcunu aylardır erteledi. Ardından ise borcunu ödemeyeceğini söyledi." açıklamalarında bulundu.

Daha Önceden Diyaloğumuza Güvendim Borç Verdim

Dolandırıcılık ardından yaşadığı sıkıntıları anlatan Buğra,"Daha önce stanbol media  adı altında hizmetler yapıyordu. Bir inşaat felan yaptı bende maddi durumuna güvendim, 1800 lira gibi bir para için yıllardır olan diyaloğumuzu zedelemez diye düşündüm ve istediği borcu kendisine gönderdim. Buna rağmen aylardır beni oyalıyor. Ortak arkadaşlarımızla görüştüm, kendisi telefonlarını açmadı görüşemedim beni madur etti."dedi.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al