Almula Merter Churm'un Yeni Kitabı Büyük İlgi Topluyor
Almula Merter Churm'un hayatını yazmış olduğu Dokuz Ay On Gün kitabında hayatının aşkını ve anne olma serüvenini anlatıyor. Babasına olan vedasına da yer verdiği kitapta okuyucularına duygu dolu anlar yaşatıyor.

2014 yılında İngiliz vatandaşı olan Robert Churm ile evlenmesi ardından geçtiğimiz yıl kimsesiz iki kardeşi evlat edinen Almula Merter Churm, hayatının dönüm noktalarını bir kitapta topladı. Dokuz Ay On Gün kitabıyla hayatını okurlarına aktaran ve büyük ilgi duyan Almula Merter Churm, aslında ne kadar enteresan olaylarla karşılaştığını ve ailenin önemini bu kitabında okurlarıyla paylaşıyor. 19 Eylül 2018'de babasını kaybetmesinin ardından hayata tutunmak adına verdiği mücadeleleri bu kitabında anlattı. 

Çocuklarımı Kalbimle Doğurdum!

Ailenin önemini ve aile olabilmek için verdiği mücadeleleri, çok istediği evlatlarına dua ederek ve mücadele ederek kazandığını söyleyen Almula Merter Churm, "Çocuklarımı kalbimle doğurdum" kelimeleriyle anlatıyor. Dokuz Ay On Gün kitabıyla günümüzde göz ardı edilen manevi duyguları ve ailenin önemine vurgu yaparak insanları bu konularda bilinçlendirmeyi ve bu konuya dikkat çekmeyi hedefliyor. Bu kitap eminiz ki size de duygusal olarak büyük hisler uyandıracak...

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al