Can Yaman Kadın Muhabire Asıldı
İspanya'dan gelen davetlere katılarak Magazin gündemine oturan Can Yaman, kadın hayranlarına verdiği cevaplarla gündeme geliyor. Can yaman bu sefer ise İspanyol kadın muhabire verdiği cevapla gündeme geldi.

İspanyol televizyon kanalı Medyaset'in muhabirlerinden Violeta Mangrinan ile yaptığı röportaj sırasında muhabire olan çapkın tavırları dikkat çeken Can Yaman'ın, sosyal medya sitelerinde bir görüntüsü daha ortaya çıktı. Yüklenen video'da Can Yaman'ın yanına gelen muhabiri görür görmez "Ne kadar güzel bir hanımefendi" takipçileri tarafından çok konuşuldu. Erkenci Kuş dizisi ile ilgili soruların sorulup izleyicilere tanıtılmaya çalışılan diziden çıkan konu, Yaman'ın kadınla başbaşa buluşarak bir şeyler yapmak istemesine döndü. 

Röportajın Sonunda İspanya'yı Gezdirmesini İstedi

Kadın muhabire bakışlarının yanı sıra röportajın sonunda bana İspanya'yı gezdirir misin? demesi de büyük tepki topladı.

"Arka Odaya Geçelim, Kanıtlayım"

İspanya'ya davet edilerek hayranlarından gelen soruları cevaplayan Yaman, "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" diyen kadına verdiği cevap sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Çevirmen aracılığıyla soruyu duyan Yaman, "Arka odaya geçelim, kanıtlayım" cevabıyla çevirmeni bile şaşkına çevirmişti.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al