Burak Yılmaz'dan Şok Ayrılık Kararı Yönetim Karşı Çıktı !
Hem Beşiktaş'ta hem de Milli Takım'da forma giyen ve iyi bir dönemden geçen Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'tan ayrılmak istediği duyurdu. Beşiktaş'ın golcü oyuncular arasında yer alan Burak Yılmazı satmak istemediğini ancak Burak Yılmaz'ın kesin kararı ayrılmak ! Lecce'den gelen 1,5 milyon euroluk bonservis bedelini kabul edileceği söylentiler arasında.

Transferde sessiz kalan, ekonomik problemlerle boğuşan, yüksek maliyetli oyuncuları bir türlü gönderemeyen siyah-beyazlılar şimdi de en önemli oyuncusunu kaybetme korkusu yaşıyor.

İtalya Serie A'ya 7 sezon sonra yeniden yükselmeyi başaran Lecce, bir süredir Burak Yılmaz'ı transfer etmek için girişimlerde bulunuyordu. Sarı-kırmızılı ekibin Sportif Direktörü Mauro Meluso, 20 gün önce İstanbul'a gelmiş ve Beşiktaşlı idarecilerle golcü oyuncunun transferi için görüşmüştü. Ancak Meluso'nun, bonservis bedeli ödenmeden transferi gerçekleştirme çabaları sonuçsuz kalmıştı. Lecce buna rağmen pes etmedi.

VERİLEN TEKLİF AZ AMA

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'tan alacakları olmasını fırsat bilen Lecce, bonservis bedeli ödemeye yanaşmıyordu. Mauro Meluso'nun golcü oyuncunun menajeriyle yaptığı görüşmeyle birlikte transfer yeni bir boyut kazandı. Bu görüşmeden sonra Burak Yılmaz'ın, Lecce'de oynamayı kabul etmesi üzerine sarı-kırmızılılar yeniden harekete geçti. Daha önce bonservis bedeli ödemeye yanaşmayan İtalyan ekibi, Burak Yılmaz'ın istekli olmasıyla 1,5 milyon avroyu gözden çıkardı. Beşiktaş'ın bu teklifi kabul etmesi düşünülmüyor. Ancak ayrılmak isteyen Burak Yılmaz'ın takımda kalmasının daha büyük huzursuzluğa yol açmasından endişelenen yönetim satışa mecbur kalabilir.

SÜREKLİ BİR TARTIŞMALAR YAŞANIYORDU

Geçtiğimiz sezonun devre arasından büyük tepkilere rağmen transfer edilen Burak Yılmaz, attığı gollerle taraftarların sevgilisi hâline gelmişti. Beşiktaş'a döndükten 10 sene sonra yarım sezon forma giyen golcü oyuncu eğer ayrılırsa yönetimi çok zor günler bekliyor olacak ve takıma kaliteli bir golcü bulmak için uğraş verilecek.

ŞİMDİKİ HEDEF İSE SUZUKI

Geçen sezon Kagawa'yı kiralayan Beşiktaş, bir başka Japon oyuncuyu daha renklerine katmak için harekete geçti. Japon basınında yer alan haberlere göre; siyah-beyazlılar, Kashima Antlers forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Yuma Suzuki için transfer teklifi yaptı. Belçika ekibi St. Truiden'in de Japon oyuncuyu istediği ancak Beşiktaş'ın teklifinin daha iyi olduğu belirtildi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al