Bu Kadın Vajinasından Birlikte Olduğu Erkeklerin Fotoğrafını Çekiyor
Fotoğrafçılık alanında ki gelişmeler ardından enteresan fotoğraflarla karşılaşmışlığımız var fakat bu seferki biraz fazla enteresan. Bu kadın vajinasına yerleştirdiği kamerayla birlikte olduğu erkeklerin fotoğraflarını çekip paylaşıyor.

Dani Lessnau adlı bir sanatçı birlikte olduğu erkeklerin fotoğraflarını vajinasına yerleştirdiği fotoğraf makinasıyla çekerek fotoğraf çekimini bir başka boyuta çıkarmış gibi görünüyor.İğne deliği kamerayla birlikte olduğu erkekleri fotoğraflayan kadın " kadının ve erkeğin bakışları" nı konu edinmiş. Amerikalı Dani Lessnau kendi geliştirdiği bir model olan iğne deliği kamerasıyla enteresan işler çıkarıyor. 

Fotoğraflarıın çekimi için 2.5 - 3 dakikalık pozlama gerekiyor. Bu pozlama partnerleri için hayli bir uzun zaman geliyormuş. E sizde düşündüğünüz zaman o an 3 dakika poz vermek istemezdiniz.

Bu zorlu projede  sanatçının asıl amacı, fotoğraf çekmenin yeni bir formunu icat etmekmiş. Yeni birşeyler icat etmenin farklı bir boyutunu gördüğünü görüyoruz.

Bazı fotoğraflarında erkeklerin verdiği pozlar net görünmüyor. Bunun sebebi fotoğraf pozlamasındaki hareketlerden kaynaklanıyor. Hareketli bir cismi çekerken yaşanılan bulanıklık olarakta düşünebilirsiniz bu durumu.

Fotoğraflarda partnerlerinin çıplaklığı ve suratları da aralıklarla belirli oluyor. Kendisine bu yolda başarılar dileyip başarılarının devamı konusunda olan endişelerimizi kendilerine iletiyoruz.

Cinslerle ilgili bilinmeyeni yazarım. Amerikanın bağrında yaşarım. Herkesin ilgisini çekecek paylaşımlar yaparım.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al