Beşiktaş 10 Kişi Mücadele Etmek Zorunda! Quaresma Hırsının Kurbanı Oldu
UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun son mücadelesinde Beşiktaş, Malmö ile karşılaştı. Ricardo Quaresma 67. dakikada yaptığı müdahale ardından kırmızı kart yiyerek mücadelenin dışında kaldı.

Vodafone Park'ta Beşiktaş - Malmö karşılaşmasında Quaresma, takımının 1-0 geride olduğu mücadelede direkt kırmızı kart yiyerek oyun dışında kaldı. Hırsının kurbanı olan Ricardo Quaresma rakibini sakatlayacak cinsteki mücadelesiyle kırmızı kartla mücadeleden çıkartıldı.

10 Kişi Mücadele Ettiler

Beşiktaş durumu eşitlemek için var gücüyle mücadele ederken müsabakanın 67. dakikasında Quaresma, rakibine çok sert bir hamlede bulundu. Maçın Portekizli hakemi Quaresma'yı direkt kırmızı kartla oyundan çıkardı. Portekizli futbolcunun atılmasının ardından Beşiktaş, 10 kişiyle maçı çevirmek için son gücüyle mücadele etmesine rağmen mücadeleyi Malmö takımı kazandı.

Quaresma, 2014/2015 sezonundan bu yana Beşiktaş formasıyla resmi maçlarda en fazla kırmızı kart gören oyuncu olurken, siyah-beyazlı taraftarlar, Portekizli yıldıza büyük tepki gösterdi.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al