Berika Demir Kimdir?
İnstagramda yaptığı paylaşımlarla instagram fenomeni olan Berika Demir'in tıp öğrencisi olduğunu biliyormuydunuz? Berika demir kimdir ? Berika demir nereli ? Berika Demir hakkında bilgiler bu yazımızda...

Paylaştığı fotoğraflarla Instagram'da fenomen olan ve adına fan sayfaları, sahte profiller açılan Berika Demir'in tıp öğrencisi olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

Berika Demir 24 yaşında ve hem Çapa Tıp Fakültesinde öğrenim görüyor hemde bir çok büyük firma için ürün tanıtım mankenliği yapıyor. Tıp Fakültesinde 5. yılını okuyan genç kız, bir süre önce Kenan Işık'ın sunduğu sevilen yarışma Kim Milyoner Olmak İster?'e katılmıştı. 

Yarışmada henüz 5. soruda yanlış cevap verince sadece bin TL kazanmış ve ertesi günlerde sosyal medyada Tıp Fakültesi öğrencisi olmasına rağmen kısa sürede yarışmadan elenen kız” eleştirilerine maruz kalmıştı. Ama reklamın iyisi kötü olmadığını hepimiz bildiğimiz gibi o da bunun faydasını gördü. Etkileyici güzelliği bir çok kişini dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Güzelliğiyle olduğu kadar okulda aldığı yüksek notlarla da hocaları ve arkadaşlarının saygısını kazanan genç kız, uzunca bir süredir ise sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla kendinden söz ettiriyor. 

Şimdilik 55 bin takipçisi olan fenomenin takipçi sayısı ve onu reklam yüzü yapmak isteyenlerin sayısı doğru orantılı olarak artmaya devam ediyor. Eğer yakın zamanda TV ekranlarında görürseniz hiç şaşırmayın. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarından bazılarını sizler için aşağıda ekledik.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al