Barcelonalı Yıldız Futbolcu Pique, Kulüp Sahibi Mi Oluyor?
Gerard Pique, İspanya'da bölgesel bir ligde mücadele eden Andorra adlı Futbol Kulübünü satın almak için görüşmelere başladı.

Barcelona'nın İspanyol futbolcusu Gerard Pique, İspanya'nın bölgesel liginde mücadele eden Andorra Futbol Kulübünü satın aldığı haberleri tüm spor yazarlarının gündeminde yer aldı.

Andorra basınında yer alan "Pique'nin Andorra Kulübünü aldığı" yönündeki haberlerden sonra yazılı bir açıklama yapan Andorra Futbol Kulübü, farklı yatırım gruplarıyla görüşmelerin sürdüğünü fakat şuan için sonuçlanmış bir durumun olmadığını duyurdu.

İspanya'da gazetelerin hepsinin yaptığı habere göre ise Pique'nin sahibi olduğu "Kosmos" adlı şirket aracılığıyla, ortalama 200 bin euro olan Andorra Futbol Kulübünün borcunu üstlenerek, satın alma işlemini 2019'un başlarında resmileştireceğini yazdı. 31 yaşındaki Pique'nin, eski Barcelonalı futbolculardan Gabriel Garcia ve Albert Jorquera'yı Andorra Futbol Kulübünün teknik sorumlusu yapacağı öne sürüldü.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al