Badu Ajans'tan Yeni Sosyal Platform Müjdesi
Badu Ajans sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda yeni bir platform müjdesi verdi. Çalışmalara başladıklarını ve platformun kısa süre içerisinde hayata geçeceği bilgilerinide takipçileriyle paylaştı.

Son zamanlarda adından sık sık bahsettiren Badu Ajans yeni bir projeye imza atacak. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda yeni bir platform müjdesini takipçileri ile paylaştı. Önümüzdeki günlerde yayın hayatına girecek platform'un yeni bir sosyal medya platformu olacağı yapılan tahminler arasında. Türkiye'nin kendi bünyesinde bir sosyal medya platformunun olmaması ve gün geçtikçe milli hasılatın dış ülkelere çıkmasından kaynaklı olarak bu projeyi hayata geçirecekleride kulaktan kulağa yayılan bilgiler arasında.

BADU AJANS'IN YENİ PLATFORMUNUN İSMİ NE OLACAK?

Kısa süre önce hazırlık bilgisi verilen platformun ismi henüz paylaşılmadı. Gelecek günlerde açıklamanın yapılması ardından bizde bu platformun ismini sizlerle paylaşacağız.

BADU AJANS KİMDİR ? NE İŞ YAPAR?

Badu Ajans bir reklam ajansıdır. Sosyal medya ve internet ortamında reklam tanıtım ajansları yapan bir ajanstır. Pr reklam ve tanıtım konusunda yaptığı çalışmalar ile sıksık gündeme gelen Badu Ajans  'ın başlıca hizmet mantığı budur.  

Badu Ajans Nerede Kuruldu ?

Badu ajans bolu'da kurulmuş kuruluşunun ardından Türkiye genelinde yayılarak bir çok ilde projelerini yürütmeye devam etmektedir.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al