"Avutsun Bahaneler" Gündemde
Sevilen rapci Sagopa Kajmer'in Avutsun Bahaneler şarkısı Twitter'ın gündemine girdi. Gündemde bir çok sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılan şarkı sözü paylaşımlarıyla şarkı trendlerde yer aldı.

Türkiye'nin sevilen rapcilerinden Sagopa Kajmer'in yazdığı ve seslendirdiği "Avutsun Bahaneler" şarkısı Twitter'ın gündemine girdi. Bir yılı aşkın süre önce tüm dijital platformlarda yayınlanan ve büyük beğeni toplayan şarkı, Twitter kullanıcıları tarafından en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 

Çok kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından şarkının sözlerinin paylaşılmasıyla şarkı, Twitter'da trend topic oldu. En çok konuşulanlar arasında yer alan şarkı bir yılı aşkın önce yayınlanmıştı.

Sagopa Kajmer Kimdir?

Sagopa Kajmer ya da gerçek adıyla Yunus Özyavuz 17 Ağustos 1978, İstanbul' da dünyaya gelmiştir. Türk rap müzisyeni,müzik yapımcısı ve DJ'dir. Eğitim hayatını; İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Samsun'da tamamladı. Daha sonra Samsun'da yerel bir radyoda DJ'lik yaparak işe başladı. Daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi ve İstanbul Üniversitesinden Fars Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirerek mezun oldu. 1999'da Kuvvetmira adlı rap grubunu kurdu ve grupta Silahsız Kuvvet adıyla yer aldı. Daha sonra yer altı opersyonu'nda yer aldı. Başta Silahsız Kuvvet mahlasını kullanan sanatçı daha sonra Sagopa Kajmer ismini kullanmaya başladı ve Sagopa kajmer isimli bir albüm çıkardı. Bu albümden sonra On Kurşunu'u çıkardı. 2004'teBir Pesimistin Gözyaşları'nı piyasaya sürdü. G.O.R.A. filminin müziklerini yaptı. 2005'te Romantizma albümünü çıkardı. 11 Ağustos 2005'te kendi plak şirketi Melankölia müziğ'i kurdu. 2006'da Melankolia Müzik etiketiyle Kafile isimli bir derleme albüm yayımladı. 1 Ağustos 2006'da Esen Güler (Kolera) ile evlendi. 2007'de Kolera ile İkimizi Anlatan Bir Şey isimli bir düet albümü yayınladı. 2008'de Kötü İnsanları Tanıma Senesi  adlı bir solo albüm yayınladı. 2009'da Şarkı Koleksiyoncusu isimli bir albüm çıkardı. 2010'da Kolera ile 2. düet albümü Bendeki Sen'i piyasaya sürdü. 2011'de Saydam Odalar 'ı piyasaya sürdü. 2013'te Kalp hastası isimli bir albüm çıkardı. 2017'de Ahmak Islatan albümünü çıkardı.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al