AUDİ'NİN Yeni Gözdesi Ve Tüm Özellikleri
Almanya'nın en büyük otomobil şirketlerinden olan Audi, BMW X6 ve Mercedes Benz GLE Coupe'ye rakip olması beklenen SUV modeli Audi Q8'i duyurdu.

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürdüğü ve 0-100 Km arasına 6,3 saniyede çıkabilmesiyle dikkat çeken SUV aracı Q7'nin başarısı sonrası kolları sıvayan Audi, Çin'de düzenlediği etkinlik kapsamında Audi Q8'nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Aracın ilk dikkat çeken tarafı, oldukça heybetli ve güçlü tasarlanmış olması. Sırf bu yanını ön plana çıkarmak için ön tamponda oldukça ilginç kararlar alınmış. Geniş tasarlanan ızgaralar, farlarla bütünleşik bir tasarıma sahip olunca aracı daha da bir irileştirmiş.

4.99 metre uzunluğunda, 2 metre yüksekliğinde ve 1.71 metrelik aks aralığı ile toplamda 3 metre olarak tasarlanan aracın Q7'ye göre daha kısa ve alçak bir tasarımı olsa da hem daha geniş tasarlanması hem de ön tamponda alınan kararlar aracı çok daha büyük gösteriyor.

İç mekan tasarımında Audi'nin artık araçlarında standart hale getirmeye çalıştığı intotaintment sistemini yeniden görüyoruz. Oldukça sportif bir direksiyon simidi kullanılan araçta, kilometre sayacının ve göstergelerin de olduğu yerde 10.1 inçlik bir ekran bulunuyor.

Piyasaya çıkacak bütün motor opsiyonlarında elektrik motoru bulunacak olan Audi Q8'nin dikkatimizi çeken son tasarım detayları da 22 inçlik oldukça hoş duran jantları ve ön farlardan oldukça farklı tasarlanan paralel stop lambaları oluyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al