Alişan Ve Buse Varol Çifti Ateş Püskürdü Dava Açacağım !
Alişan Buse Varol çifti, fotoğraflarının sosyal medya aracılığıyla reklam amaçlı olarak kullanılmasına yönelik ateş püskürdüler. Avukatlarına dava açması adına talimatta bulunduğunu ve en kısa sürede ilgileneceğini duyurdu.

Evlendikleri günden beri sürekli sosyal medyadan eleştirilere maruz kalan Alişan ve Buse Varol, oğulları Burak da hedef haline gelince soluğu mahkemede aldı. Kendilerinin ve oğulları Burak'ın fotoğraflarını paylaşıp hakkında olumsuz iddialarda bulunan sayfalara tek tek dava açtıklarını, sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

"APTALCA BAŞLIKLAR YAPIYORSUNUZ"

Önceki gün Instagram hesabından paylaşım yapan Buse Varol, "Bundan sonra benim kendi sayfamda paylaştığım fotoğraflarımı veya videolarımı benden alıp reklam amaçlı saçma sapan yazılarla paylaşan tüm hesapları avukatım tarafından tek tek dava açılacaktır. Bugün benim videomu paylaşıp reklam yapan ve yaptıran sitelere de yarın ilk iş avukatım dava açıyor. Üstelik başlıklarda utanmadan evliliğimle ilgili aptalca başlıklar yapıyorsunuz veya yaptırıyorsunuz. Hepsini mahkemede açıklarsın." dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al