Aleyna Tilki Şiir Kitabı Çıkarıyor
Aleyna Tilki , sosyal medya hesabından yaptığı bir hikaye paylaşımı ile şiir kitabının çıkacağını duyurdu. Aleyna Tilki gerçekten şiir kitabı çıkaracak mı kesin bilgi değil fakat kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şiir kitabının yayınlanacağı yönünde bilgiler içeriyor.

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki fotoğrafına, "Sonra aç balerin gelir... Siz onun zerafetini izlerken o sizin tüm duygularınız yer ve gider. 'Aç Balerin' şiirimden bir bölüm... Tamamını kitabım çıkınca okursunuz." notunu ekledi.

"Beni biraz üzen, yoran bir hayatım oldu. Ama mutluluğun da dibini tattım. Beni 14 yaşında tanıdınız. Ben aslında hiç çocuk olmadım. Aleyna Tilki olmayı o kadar sevdim ki, çocuk olmak istediğimde kendime o karakteri yarattım" ifadeleriyle geçtiğimiz günlerde gündeme oturan Aleyna Tilki'nin şiir kitabı büyük ilgi görecek gibi görünüyor.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al