9 Eylül 2019 Günlük Burç Yorumları
Günlük burç yorumlarını sizler için uzman burç yorumcuları tarafından yorumlatıyor ve günlük olarak sizlerle paylaşıyoruz. Sizde günlük burç yorumlarınızı Biliniyo'da her gün takip edebilirsiniz. 9 Eylül 2019 Günlük Burç Yorumları Biliniyo'da...

KOÇ BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Çevrenize  zaman ayırmak istediğiniz bir gündesiniz. Sosyal ilişkilerde gayet sıcak kanlı davranmaya çalışıyorsunuz. Gün içinde davranışlarınız da daha sakin bir halde olmalısınız. İş hayatınızda ise tanışacağınız insanlar sizlere rehber olacak. Gelecekte ise beklentileriniz yönünde yenilikler yapmanın kararını alacaksınız. Özel yaşantınız da ise partnerinizle yaşayacağınız ufak tartışmalarda alttan alan taraf olmanız gerekir. 

BOĞA BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızdaki olaylar ve sorumluluklar gündeminizi epey işgal edeceğe benziyor. Alacağınız kararlar size yeni sorumluluklar doğurabilir. Gün içinde oldukça tempolu çalışacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda pürüzler çıkabilir. Akşam saatlerinde ise bir arkadaşınız ile dertleşmeye ihtiyacınız olabilir. Özel yaşantınızda ise partnerinizi anladığınız sürece herhangi bir problem ile karşılaşmayacaksınız. 

İKİZLER BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bireysel olarak kendinizi huzurlu ve özgür hissettiğiniz bir güne uyandınız. Gün içinde küçük aksaklıklara karşı dikkatli olmanızı öneririz. Sorumlu olduğunuz konularda özgüveniniz artabilir. İşlerinize yön vermek için bazı adımlar atmalısınız. Yeni hedefler için yeni yol haritaları çıkarmaya başlayacaksınız. Akşam saatlerinde ise sizin için hareketlilik artıyor. Özel yaşamınızda ise partnerinizle her şey yolunda. Y

ENGEÇ BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün kendinizi hayatın akışına bırakmaya çalışın. Bazen tam olarak göremediğiniz durumlar dolayı kararsız kalabiliyorsunuz. Bu hallere şaşırmayın onları kabullenip üstesinde gelmeye çalışın. Bazı zamanlarda kendinizi yönetmekte zorluk çekiyorsunuz. Olayları ve kişileri kendi akışı içinde görmeye çalışın. Çok fazla dikkat çekmeyin. 

ASLAN BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Özel yaşantınızda ise duygusal beklentilerinizin karşılık bulduğu bir gündesiniz. Partnerinizde romantik bir sürpriz gelecek. Sizinde bu tarz sürprizler çok ihtiyacınız olduğu bir gün. İş yerinizde ise bazı konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz yöneticileriniz ile aranızda ki iletişimi sıkı tutun. Kariyerinizde ilerlemek için bir destek alabilirsiniz. Kendiniz savunmak zorunda olacağınız olayların içinde kalabilirsiniz. Sakinliğiniz korumanızda fayda var. 

BAŞAK BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün ise çalışma ortamınızda belli başlığı yeniler var. Bu gelen yenilikler sizi mutlu ettiği kadar endişelendiriyor. Yeni çalışma arkadaşları ile ilk iletişimde olumlu davranın. Sizi yoran ve yıpratan şartlardan uzaklaşmalısınız. Çok hasas duyguların ve alıngan olduğunuz konular olabilir. Sorumlu olduğunuz konular hakkında daha net bir varsayıma ulaşıyorsunuz. İlerleme kaydedebilmek için kendinize ciddi bir motivasyon sağlıyorsunuz. 

TERAZİ BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (25 Eylül - 22 Ekim)

Sabah  ilk saatlerinde kendinizi biraz yorgun ve hasta hissetseniz bile yapacağınız işlerden kendinizi alı koyamaıyorsunuz. Yanlız bugün yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Finansal anlamda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde bazı konuları gündeme getirme zamanı gelmiş. Çoktandır suskun tavrınızın bozulduğu bir gün yaşayacaksınız. Konuştuklarınız bazı insanların canı sıkarken bazı insanlarında güvenini kazanmanıza sebep olabilir. Çekinmeyin. 

AKREP BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Günün belli saatlerinde sağlık açısından kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yoğun çalışma temponuza nazaran biraz soluk olmak için dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. İçerisinde bulunduğunuz çalışma ortamından pek de memnun olmasanız bile iş arakadaşlarınız çok seviyorsunuz. Özel yaşantınız da ise partneriniz tarafından yapılan romantik sürprizler yoğun olan bu haftada sizi hem dinlendiriyor hem de mutlu olmanıza sebep oluyor. 

YAY BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Sizin için hareketli ve yoğun bir gün geçeceğe benziyor. Bugünde beslenmenize ve sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekir. Bazı gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Sonrasında pişman olmayın. İletişim sorunları yaşayacağınız bir ortam oluşabilir. Hal ve hareketlerinize dikkat etmenizde fayda var. İlişki hayatınız ise mutluluğun zirvesine çıktığını günler kucak açıyorsunuz. Biraz bu ana eşlik etseniz iyi edersiniz. 

OĞLAK BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

 Sabah saatlerinde kendinizi çok enerjik hissedebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler yüklerinizi hafifletecek. Finsal analmada kendinize güvendiğiniz bir bir durum gerçekleşebilicek. Kendinizden emin olun ve geri adım atmayın. İlişki hayatınızda ise çeok fazla olumlu dönüş yaşayacaksınız. Partnerinize karşı dürüst davranın. 

KOVA BURCU Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün keyif aldığınız konular ile ilgili konuşacağınız bir dostunuz olacak. Sıkı bir dostluğun başalangıcı gibi görünüyor. İlişki hayatınızda ise bazı konular sekteye uğrasa bile siz bu sorunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Müsterih olun. İnsanları dinlemeyi tercih edin. 

BALIK BURCU 9 Eylül 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Gün içinde sevdiğiniz kişi ile konuşmak size iyi gelecektir. Günün belli saatlerinde ise yorgunluk hissetseniz bile ayakta durmaya gayret edin. Akşam ise dinlenmeyi hak ettiğiniz bir gün olacak. Bazı ailevi sıkıntılar çekseniz bile sakin davranın ve uzlaşmacı olun. Duygularınızdan ziyade mantıklı olanı seçmeye özen gösterin.

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al