Adana Demirspor, Vagner Love İle İlgili Açıklamalarda Bulundu!
Öğrenilen son dakika haberlerine göre Sportoto 1.Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'un Vagner Love ile ilgili Beşiktaş ile görüştüklerini açıkladı. Önümüzdeki dönemlerde Vagner Love, Adana Demirspor'a gidecek mi hep birlikte göreceğiz.

Spor Toto 1.Lig'de mücadele eden Adana Demirspor Kulübünün başkanı Murat Sancak, Beşiktaş ile Vagner Love için görüştüklerini fakat artık Türkiye'de forma gitmek istememesinden dolayı bu transferin gerçekleşemeyeceğini futbol severlerle paylaştı.

Kulübün resmi internet sitesi üzerinden Murat Sancak tarafından yapılan açıklamada, transfer dönemi süresince kulübe yakışacak görüşmeler yapılacağını belirtti. 

Beşiktaş'ta forma giyen 34 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu Vagner Love ile görüştüklerini aktaran Sancak, şunları paylaştı:

"Forvet transferi arayışlarımız doğrultusunda Beşiktaş Kulübü ile yollarını ayıracak olan Vagner Love ile transfer görüşmesi gerçekleştirdik. Yapılan görüşmeler neticesinde oyuncunun Türkiye'de değil yurt dışında forma giymek istemesinden dolayı Vagner Love transferi gerçekleşmemiştir. Görüşmeler sırasındaki sıcak yaklaşımından dolayı şahsım olarak kendisine teşekkür ederken, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dilerim."

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al