Törene Kendi Yaptıkları Uçakla Geldiler
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mezuniyet töreni esnasında yaşanan olay görenleri bir yandan şaşırttı bir yandan da mutlu etti. Öğrenciler mezuniyet törenine kendi ürettikleri uçakla geldi.

Okulda düzenlenen mezuniyet törenine MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MTOSB Başkan Vekili Orhan Kahveci, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Güral Savaştürk ve Halit Altun, MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz, çok sayıda sanayici, öğrenci, veli ve öğretmenler katıldı. Öğrenciler, kendi geliştirdikleri model uçakla tören alanına girmesi de büyük ilgi çekti.

Mezuniyet töreninde konuşan MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan Gürbüz, 8 yıl önce kurulan okulun her zaman kendini geliştiren bir eğitim politikası izlediğini belirterek, "Bugün 117 öğrencimizi daha mezun etmenin gururunu yaşıyoruz.
Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, eğitim sistemi ile her zaman diğerlerinden bir adım önde yoluna emin adımlarla devam etmiştir"dedi.


Uçağın Yapılışı 6 Ay Kadar Sürdü

Lise öğrencilerinin geliştirdiği uçağı ortalama 6 ayda tamamladıklarını belirttiler. 

Hey selam, ben Biliniyo Editörü! Sizler için içerikler hazırlıyor ve paylaşıyorum. Umarım biliniyo.com'da keyifli vakit geçiriyorsunuzdur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Comments

https://biliniyo.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları

Disqus Yorumları

smm panel Twitter Trend Topic Al