Canlı Yayını Terk Etti: "Asistanıma Sinirlendim" Dedi

Hapisten çıktığı gibi canlı yayına koşan Seren Serengil, canlı yayın esnasında bardağı fırlatıp yayını terk eti bu konuyla ilgili olarak “Yayını terk etmedim asistanıma sinirlendim. Onun yanına gittim.” dedi.

Hapisten çıktığı gibi canlı yayına koşan Seren Serengil, canlı yayın esnasında bardağı fırlatıp yayını terk eti bu konuyla  ilgili olarak “Yayını terk etmedim asistanıma sinirlendim. Onun yanına gittim.” dedi.

Dün cezaevinden tahliye olan Seren Serengil, kendi programının canlı yayınına çıkıp değişik hareketleriyle dikkatleri üzerine çeken Serengil, o hareketlere açıklık getirdi.

CENGİZ YAYINI TOPARLAMAYA ÇALIŞMIŞTI

Seren Serengil hapisten çıktığı gibi, kameralar eşliğinde sunucusu olduğu ‘Duymayan Kalmasın’ programına gitti. Stüdyoya hızla girdi, Cengiz Semercioğlu’na sıkı sıkı sarıldı. Değişik hareketler sergileyen Seren Serengil bir ara ansızın yerinden fırladı. Partneri Cengiz Semercioğlu ”Tansiyonu yükseldi” diyerek ortamı toparlamaya çalıştı. Seren Serengil ise ”Kahve fincanını düşürdüm. Bir şeyim yok, iyiyim” açıklamasını yaptı.

“ASİSTANIMDAN KOLA İSTEDİM BANA SU GETİRDİ…”

Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla o hareketlerine açıklık getirdi. Seren Serengil’in yaptığı açıklamanın ilgili kısmı şöyle: “Bugün yayını terk ettiğim yazılmış bu tabii ki doğru değil sabah 05.00′ ten beri ayaktaydım ağzıma ne bir lokma ne bir damla içecek girmeden tahliye olup yayına koştum o kadar ağzım kurudu ki konuşmamı engelledi asistanımdan kola istedim çünkü önüme su koymuşlardı ve ben su içemiyorum bir yudum aldım ölüyorum sandım o kadar ağzıma süremiyorum yayında da kola demek reklama giriyor diye ben kolaya kahve diyorum 3 kere söylememe rağmen asistanım cep telefonuyla oynamaya devam etti ve beni görmediği için gidip kendim aldım içeceğimi yanına gidip onu uyardım sonra da kolamı alıp yayına döndüm ona biraz kızdım niye beni görmüyor diye”