Burcunuza Göre Bikini Seçimi

Burcunuza göre hangi madelde, hangi renkte , hangi görünüşte bikiniler tercih etmeli? Kimler nasıl bikiniler tercih etmeli? Bikini tercihinde hangi burç nasıl bikiniler giymeli? sorularının cevabı Biliniyo'da...

Koç burcu - Çok renkli tek parça

Koç burcu - Çok renkli tek parça

Koç burcu gibi çok renkli bir burçtan başka hiçbir burç işareti çıkarılamaz! Koç kişiliği, bu harika tek parça mayoyu giyinmek ve içinde bir star gibi görünmek için tüm gerekenlere sahiptir. Gökkuşağının bütün renkleri koç burcu insanlara yakışıyor.

Boğa burcu - Yüksek belli bikini

Boğa insanları oldukça gelenekseldir ve kıyafetlerini basit tonlarda tutmaktan hoşlanırlar. Yüksek belli bir bikininin retro havası, kesinlikle boğa burcu arkadaşımızın tarzına hitap edecek ve hatta bu yaz plajın yıldızı olmalarına yardımcı olacaktır.

İkizler burcu - Çiçekli tek parça

İkizler insanı o kadar eğlenceli ve kaygısız kişiliğe sahiptir ki, çiçek bunu göstermenin tek yolu. Sonuçta hiçbir şey, sevimli bir çiçek desenini kadar neşe ve mutluluğu yansıtamaz.

Yengeç burcu - Karıştır ve eşleştir

Yengeç burcu insanları kararsızlıkları ile bilinmektedir, bu yüzden bir karışım tarzı bikinin onlar için mükemmeldir. Renk ve desenleri karıştırmak yengeç burçlarının adeta tatile çıkma sebebidir.

Aslan burcu - Mesaj içeren bir mayo

Aslan burcu insanlar kişilikleri itibari ile cesur ve dikkat çekici olmak isterler. Plajda insanların dikkatini çekmek için mesaj içeren tek parça bir mayo harika bir seçim olacaktır.

Başak burcu - Retro bikini

Retro bikiniler gerçekten başak burcunun mütevazı ve inatçı kişiliğini yansıtıyor. Retronun cazibesi bir başak üzerinde muhteşem duracak ve güneşin parlaklığının altında harika görünmek için mükemmel bir tercih olacaktır.

Terazi burcu - Çizgili bikini

Şık ve modaya uygun tercihlerden hiç vazgeçmeyen terazi burcu insanları bu yaz garantili stil başarısı için koleksiyonlarına çizgili bir bikini eklemeli. Çizgili görünüm terazi kişiliği için vazgeçilmez bir eserdir.

Akrep burcu - Hayvan baskı

Akrepler, kıyafet seçimleriyle vahşi taraflarını ifade etmeyi çok seviyorlar. Peki, mayolarına gelince neden farklı olsunlar ki? Cesur bir hayvan baskısı, akrepin güçlü ve çekici hissetmesini sağlayacaktır.

Yay burcu - Yüksek boyun sportif bikini

Yay burcu insanlar, bol miktarda enerji harcarlar ve plajda bile olsa spor yapmayı yapmayı severler. Aktif yaşam yay burcu insanlar için vazgeçilmezdir, bu yüzden onlara ayak uydurabilecekleri bir mayoya ihtiyaçları var.

Oğlak burcu - Tek parça bikini

Oğlak, bu yaz sahilde tek parça bikini içinde harika görünecek. tek parça bikiniler, eğlenceli plaj aktiviteleri için mükemmeldir ve bronz tenini göstermek için harika bir yoldur.

Kova - Tek renkli bikini

Kova burcu insanları, parlayan kişilikleri sayesinde gittikleri her yerde öne çıkıyor. Bu yüzden basit bir tek renk bikini onlarda harika görünecek. Pastel tonda bir görünüm sizi daha da dikkat çekici kılacak.